Vad vi är så himla bra på

Glad och tacksam. Kreativ och effektiv. Smart och prisvärd. Och rolig. Att kalla oss en byrå vore att ta i. Vi är två frilansande grannkompisar som råkar jobba väldigt bra tillsammans och ha riktigt roligt under tiden. Resultatet blir därefter. Nöjda kunder som gillar det vi gör. Det är vi väldigt glada och tacksamma över!

Vi gör det mesta som de stora byråerna helst inte gör, och det som de gärna gör, men utan att det kostar multum med pengar. Kreativa kampanjer, taktiskt marknadsmaterial, webbsidor, mäss- och butiksmaterial, säljmaterial, nyhetsbrev, Content Marketing, skribentuppdrag, annonser och banners, originalarbete, översättningar/adaptioner, PR, platsannonser och Employer Branding-material, white papers, och så vidare. Ofta tar vi ansvar för hela produktionen, från ankunge till svan, men självklart kan du välja att köpa in bara text eller form om du vill göra resten på egen hand. Vi kan också vara din marknads-/kommunikationsavdelning om du inte har råd med en egen. Alla som jobbat med oss vet att man får ett jäkla engagemang på köpet, oavsett!

Glad och tacksam består av Bosse – AD, formgivare, webbkreatör, redigerare, originalare, copy. Och Malin – copy, skribent, översättare och redaktör. När vi behöver tar vi hjälp av andra kompetenser. Vi har ett nära samarbete med flera grymma fotografer, radioreklamare, filmare, webbprogrammerare och illustratörer.